مشهد، پیشرو در گرافیک مقاومت معرفی فیلم‌های بلند داستانی جشنواره کودک اصفهان + اسامی فیلم ترسناک «جیغ ۷» در راه سینما ایده درخشان دزدیدن پول مترجم از کی عملی شد؟ | درباره بی مهری همیشگی به مترجمان و حق وحقوق آن‌ها گفتگو با هوش مصنوعی «مایکروسافت کوپایلوت» درباره «فرهنگ و ادبیات مشهد» جایگزین ترانه علیدوستی در نسخه ترکیه‌ای «شهرزاد» کیست؟ + عکس طناز طباطبایی در «نفس‌خور» فیلم جدید محمد کارت هیئت انتخاب سی‌و‌چهارمین جشنواره تئاتر خراسان رضوی را بشناسید حداقل دستمزد کارگردانی مستند چقدر است؟ بازگشت «دنیل دی لوییس» به سینما با «شقایق» صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳ واکنش شاعر افعانستانی به حمله موشکی ایران به مواضع صهیونیستی: این نصرت حق معنی و تفسیر ترتیل است از سرگیری فعالیت سینما‌ها از چهارشنبه (۱۱ مهر ۱۴۰۳) راهیابی ۴ فیلم کوتاه از باشگاه فیلم رویش مشهد به چهل‌و‌یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران مجری «به افق فلسطین» به آنتن بازگشت
سرخط خبرها

نَفَس بازدیدکنندگان دارد تابلو معروف «جیغ» را کم کم محو می کند

  • کد خبر: ۲۷۴۹۱
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۷
نَفَس بازدیدکنندگان دارد تابلو معروف «جیغ» را کم کم محو می کند
پیش‌تر اعلام شده بود که تابلو نقاشی مشهور جیغ اثر اداورد مونک در حال محو شدن است حالا کارشناسان حضور تعداد زیاد بازدیدکنندگان در محل نگهداری این اثر را دلیل این پدیده اعلام کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ گروهی از دانشمندان سراسر جهان که دلایل محو شدن تابلو نقاشی جیغ را بررسی کرده‌اند، دریافتند، ادوارد مونک، نقاش برجسته نروژی، برای خلق تابلو نقاشی جیغ‌ از نوعی رنگ «زرد کادمیوم» ناخالص استفاده کرده که این رنگ در واکنش‌ با کمترین درجه رطوبت از جمله رطوبتی که با تنفس بازدیدکنندگان حاضر در سالن به وجود می‌آید نیز محو می‌شود.

 

در نتیجه این پدیده، تغییراتی در رنگدانه‌های بخش‌هایی از آسمان و گردن فردی که در این تابلو نقاشی به تصویر کشیده شده است، به وجود آمده است.

 

نفس بازدیدکنندگان دارد تابلو معروف «جیغ» را کم کم محو می کند

 

کوئن جانسن استاد دانشگاه «آنتورپ» بیان کرد: «انسان‌ها هنگام تنفس رطوبت و کلرید ترواش می‌کنند در نتیجه این تابلو نقاشی نباید در معرض تنفس رهگذران قرار بگیرد.»‌

 

نفس بازدیدکنندگان دارد تابلو معروف «جیغ» را کم کم محو می کند

 

جانسن معتقد است، این نقاشی باید به نحوی در معرض دید بازدیدکنندگان موزه مونک در «اسلو» قرار بگیرد که نفس‌های بازدیدکنندگان با سطح تابلو تماسی نداشته باشد.

 

کارشناسان امیدوارند با ایجاد تغییراتی در روند نمایش جیغ، سرعت محو شدن این تابلو نقاشی کاهش پیدا کند.

 

ادوارد مونک بین قرن نوزدهم تا بیستم چهار نسخه از تابلوی جیغ را خلق کرد. این اثر مردی تنها را روی پل و زیر آسمان قرمزرنگی نشان می‌دهد که از وحشت در حال جیغ زدن است. این نقاشی در سال ۲۰۱۲ به قیمت ۱۲۰ میلیون دلار به حراج رفت و در آن زمان رکورد گران‌قیمت‌ترین اثر هنری جهان را به نام خود زد. 

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->